Elfogyott!

UHA szőlő ízű zselés édesség

899 Ft

Elfogyott!

Email értesítés, amint készletre kerül

Termékleírás

UHA szőlő ízű zselés édesség – 48 g

Az UHA szőlő ízű zselés édesség egy olyan ínycsiklandó gumicukor, amit imádni fog mindenki, aki szereti a szőlőt. Az UHA cukor kiváló minőségű alapanyagokból készül, és nagy odafigyeléssel van megalkotva az édesség, ami kiválóan imitálja a valódi szőlőt, mivel a gumicukrot egy külső réteg is körbevesz ami olyan, mint a szőlő héja.

Az UHA (Ultra High Acceptance) az egyik legismertebb édesség márka Japánban és Ázsiában, és 1979-ben alapították meg. Az UHA ma már elérhető Kínában, Hong Kongban, Dél-Koreában, Szingapúrban, Tajvanban és Thaiföldön. Az márka egyik fő terméke a puhakaramella, de ma már rengeteg variációja létezik, például tej- és gyümölcsös ízesítés is kapható belőle.

Az UHA szőlő ízű zselés édességet könnyedén zsebre vagy a táskába rakhatod, és bármikor amikor  kedvetkapsz hozzá, már fogyaszthatod is. Kiszerelése rendkívül praktikus mivel visszazárható csomagolásának köszönhetően felbontás után is magaddal viheted, és emellett megőrzi eredeti ízét is.

Az UHA gumicukorok kiválóan preparáltak, kellemesen rágósak és az ízük hosszantartó. Éppen ezért, az UHA szőlő ízű gumicukor a tökéletes választás, ha valami édesre vágyunk. Ízletes és egészséges, mindenki számára ajánlott, aki finom édességet szeretne enni.

Webáruházunk kínálatában a terméket megtalálod még epres és narancsos ízben is.

Az UHA márka kiemelkedő sikerének titka az innováció, az ízletes és különleges termékek létrehozása és a folyamatosan megújuló termékkínálat.

Összetevők: glükóz szirup, cukor, víz, sűrített szőlőlé, kollagén, növényi olaj, szőlőkivonat, fermentált vörös szőlő, glicerin, zselésítő anyag, kálium-eonát, fehérítő, cellulóz, stabilizátor, kálium-laktát.