Mr Beast Feastables Deez Nutz csokoládé

Rendelés kedvezmények

100+ elégedett vásárló

1239 Ft

In stock

Rendelés kedvezmények

A termékről:

Mr Beast Feastables Deez Nutz csokoládé – 35g

Fedezd fel a Mr. Beast Feastables Deez Nutz csokoládét, ami egy igazi különlegesség az édességek világában! Ez a csokoládé nem csak egy finomság, hanem egy élmény, amelyet a népszerű YouTuber, Mr. Beast álmodott meg, hogy egy igazán különleges és ízletes csokit hozzon el neked.

A Mr. Beast Feastables Deez Nutz csokoládé prémium minőségű alapanyagokból készül, amelyek garantálják az intenzív ízt és a tökéletes állagot minden egyes harapásnál. A tejcsokoládé selymesen olvad a szádban, miközben a mogyorós töltelék extra ízélményt nyújt. Ez a csoki tökéletes választás, ha valami különlegesre vágysz, ami feldobja a napodat.

Akár egyedül élvezed egy csendes estén, akár megosztod a barátaiddal egy filmnézés közben, a Mr. Beast Feastables Deez Nutz csokoládé mindig jó választás. Nem csak finom, hanem Mr. Beast kreativitása és szellemisége is benne van, így minden egyes falattal egy kicsit közelebb kerülsz ehhez az inspiráló alkotóhoz.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas csokoládét! Próbáld ki a Mr. Beast Feastables Deez Nutz csokoládét, és hagyd, hogy ez a különleges ízkombináció elvarázsoljon. Ideális választás ajándéknak is, ha valami igazán egyedit szeretnél adni. Kóstold meg te is, és élvezd a csokoládé és a mogyorós töltelék tökéletes harmóniáját!

A Mr Beast Feastables csoki elérhető a következő ízben is:

Mr Beast Feastables Crunch csokoládé

Összetevők: Nádcukor, kakaóvaj, csokoládé likőr, tej, földimogyoró (10,2%), só, vaníliapor, tejcsokoládé legalább 44% kakaó szárazanyagot, legalább 16% tejszárazanyagot.

Átlagos tépérték 100g-ban
Energia 588kcal
Zsír 41,2g
melyekből telített zsírsavak 25,6g
Szénhidrát 42,7g
melyekből cukrok 40,2g
Fehérje 9,8g
0,56g

Nézd meg a termékről készült bemutató videót Jánosik Gergő YouTube csatornáján:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/MrdHSE7JzMw?si=LPd9KG_-xj8DqT_A” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” referrerpolicy=”strict-origin-when-cross-origin” allowfullscreen></iframe>

SKU AESW102 Categories ,
0
    0
    Kosár
    Csak 25000 Ft forintra vagy az ingyenes szállítástól
    25000 Ft
    Ingyenes Szállítás
    Empty CartA kosarad jelenleg üres.Vissza a Vásárláshoz
      Apply Coupon

      Megajándékozhatunk egy 5%-os kuponnal?

      Töltsd ki az alábbi űrlapot és küldjük is a megadott email címedre!

      Köszönjük a kitöltést! Kuponkód: MOCHILOVER5

      A kuponkódot és pár infót az email címre elküldtük, és akár már most is felhasználhatod.

      Ha nem találod az elsődleges leveleid között, nézd meg a Promóciók és Spam (Levélszemét) mappákat is!